Направете си един незабравим сватбен ден с лимузини под наем за цялата страна!

За всяка една влюбена двойка, най-специалния и запомнящ се ден е именно деня на свадбата им. Изборът на превозно средство е един от най-важните пунктове на приготовленията. И едва ли има човек на света, който не би искал да изживее сватбата си по различен и интересен начин.

Именно по тази причина, от RingSpot.bg предлагат на своите клиенти луксозни лимузини под наем с които да потънеш в Рая.

Най-атрактивния и разнообразен автопарк от лимузини под наем за цяла България.

Почти всичкито автомобили са в единични бройки, което гарантира уникалността на представянето ви. А приятната част е, че агенцията предоставят едни от най-ниските цени в тази ниша!

Изработване на табели за регистрационния номер с надпис по вашето желание.

Перфектно за вашата сватба, нали? Винаги сте мечтали на номера на свадбената ви кола да пише „Младоженци“ или „Just Married“? Това е вашата възможност да го имате, плюс невероятно луксозна лимузина под наем от RingSpot.bg

Цените на РингСпот

Те са изключително привлекателни и със сигурност ще ви харесат. Искате да поканите приятелите си някъде след сватбеното тържество? Лимузините под наем на RingSpot са с вместимост от 8 до 18 места. Звучи страхотно, нали? Вече мислете как да си резервирате колата? Не губете време, а се свържете с RingSpot още сега на тел.: 0885 710 760. Можете да отидете на място в шоурума им, но разбира се след предварителна уговорка. Адресът е гр.София, ул. „Самоковско шосе“ 147.

Изберете на живо колата на мечтата ви за специалния ви повод на гарантирано най-изгодна за вас цена!

Ринг Спот отдава под наем атрактивните лимузини. В цената са включени – шофьор, пробег /км/ и зареден мини бар. Изживейте най-вълнуващия ден в живота ви с RingSpot!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *