Какво е разнообразието от курсове в езиковите школи?

Езиковите школи предлагат разнообразие от курсове, собствени учебни материали, развита инфраструктура и приятелска и спокойна атмосфера. Уютната сграда Kaplan Miami се намира в близост до плажа и търговски центрове. Можете да намерите много възможности за развлекателни дейности: огромна тропическа ботаническа градина, алеи за разходки и колоездене, кафенета, ресторанти и магазини.

Kings Oxford (Оксфорд, Великобритания)

В Оксфорд се намира академично училище за амбициозни студенти, които винаги поставят образованието на първо място в списъка си с приоритети. Повече от осем века този град е бил голям научен и образователен център, известен в целия свят. Най-важната атракция и символ на града е Оксфордският университет, който е отворен за всички. Голяма ботаническа градина граничи с територията на университета, там се намира и най-старият музей във Великобритания.

Anglo-Continental (Борнмът, Обединеното кралство)

Училището, открито през 1950 г. и едно от първите, които приемат чуждестранни студенти, се намира в град Bournemunt, простиращ се на 11 км по южното крайбрежие на острова. Борнмът е един от най-големите курорти в Обединеното кралство и е известен със своята дълга алея. Широки пясъчни плажове и микроклимат с най-топлата морска вода в Обединеното кралство. Тук можете да видите известния аквариум Bournemunt, замъка Хърст, градините Compton Acres. Най-дългата енорийска църква в страната Крайстчърч, която е бивш манастир и е по-голяма от която и да е англиканска катедрала.

 

Най-добрите летни школи в света, летни езикови училища в Европа

Летните езикови школи всяка година набират популярност сред деца и възрастни по света. Значението на изучаването на чужди езици се диктува от съвременния свят. Това е чудесна възможност да комбинирате свободното време и обучението. Да опознаете културата на друга страна, да създадете нови запознанства и да придобиете нов опит.

Езиковите школи за деца са предназначени да подобрят общото ниво на езикови познания, да се подготвят за езиковите изпити, необходими за прием в училище, колеж или университет.