Каква е цената на контейнерите за строителни отпадъци под наем?

Цената на контейнерите за строителни отпадъци под наем зависи спрямо тяхната големина.

Много фирми в строителната и ремонтната сфера предлагат такива услуги, в които не е включена доставката на самия контейнер или извозването на отпадъците до специализирано сметиеще. Други пък задават ниска цена на контейнер, но след това таксуват всеки ден от престоя му на съответния адрес.

Фирма Зашеви Транс ЕООД се занимава основно с депониране на строителен боклук, но предлага и други услуги в тази сфера. Те приемат предимно заявки за град София и околностите. Ако се намирате в населено място извън столицата, трябва да се уточните допълнително за транспортирането на поръчания от вас контейнер.

Стандартните тарифа на фирма Зашеви Транс ЕООД включва следните няколко услуги – доставката на празен контейнер до посочен от клиента адрес, престой до пет календарни дни (всеки следващ се таксува допълнително), извозване на пълния контейнер до специално сметище извън София и такса смет към Депото за не-битов отпадък.

Компанията предлага три вида контейнери спрямо тяхната големина и обем. Трикубиковите са най-масово поръчваните. Те са подходящи за малки битови ремонти, след които не остава много боклук. Те побират между 80 и 100 чувала с отпадъци. Компактни са, защото не заемат много място и са практични, защото не са много скъпи и вършат отлична работа за краткосрочен наем с малък обем на строително-монтажни дейности и къртене. Цената на контейнерите струва 80 лева. Следващите по големина са 4 кубикови, които са 90 лева. Най-големите контейнери за строителни отпадъци са с обем 7 кубика. Те се предпочитат предимно от строителни фирми, защото са доста обемисти и трябва да им се осигури свободно място, където да се поставят.

Препоръчително е заявката им да се направи един ден предварително, за да бъде екипът подготвен. Тяхната такса с включени всички гореизброени услуги е 120-140 лева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *